dimarts, 3 de març del 2009

La Maite no pot pujar al tren



La meva amiga Maite Inglés i els seus companys de la Plataforma Deixem de Ser Invisibles avui no han pogut pujar als trens que passaven per l’estació de Badalona perquè les andanes no son accessibles ja que els dispositius no son els adequats per la majoria de cadires de rodes elèctriques, perquè no ho poden fer sense una persona que activi el mecanisme i perquè és excessivament lent, a banda d’espatllar-se sovint , tal com també ha succeït avui.

Avui s’havien convocat els membres de la plataforma i altres persones preocupades per l’accessibilitat als espais públics per denunciar que no es compleixen els compromisos d’adaptar aquest espai i no atendre el dret de tots a poder-nos desplaçar sense impediments arquitectònics. L’acte reivindicatiu ha estat cobert per diferents mitjans de comunicació.

Com a poc és curiós que havent-hi solucions tècniques, i avenços tecnològics suficients, i essent l’accessibilitat un dret reconegut per tothom encara s’hagin de fer accions que ho reivindiquin.



1 comentari:

  1. M'havien convocat pel "feisbuc" i ja vaig dir que no podia anar perque estaria treballant però que estaria allà amb el pensament. Què bé que hagis posat aquestes fotos, és com haver estat.

    ResponElimina