dilluns, 23 de maig del 2011

A Badalona ningú ha guanyat

Trist resultat el de les eleccions badalonines que han donat una victòria pírrica al Partido Popular pel seu discurs de la confrontació i la discòrdia. Trist que el PSC hagi “salvat el mobles” amb el vot útil contrari al PP i no com a reconeixement de la seva gestió ni per la il•lusió generada pel seu programa.
Trist paper el del candidat de CiU que volia ser àrbitre del nou govern municipal i liderar el nou consistori, que no veurà acomplerta la seva expectativa, a qui se li criticarà qualsevol postura alhora d'escollir alcalde, i trist també el paper de ICV-EUA que potser es veurà abocat a un pacte de govern o bé a una oposició amb companys clarament hostils.
I més que trist el resultat d’Esquerra i els seus socis de coalició, castigada encara per les seves anteriors aliances municipals i nacionals i que ha estat el blanc de les crítiques d’aquells amb qui té més afinitat en temes nacionals. Tant sols ERC ha pagat el preu de la divisió del vot independentista. El altres no hi tenien res a perdre.
Patètic el resultat de la CUP a Badalona, que pretenia marcar muscle, com ha estat en altres poblacions i no ho ha aconseguit, afeblint a qui tenia la capacitat de recollir part de les seves propostes i explorar vies de col•laboració mútua.
Cap de les formacions que s’ha presentat a les eleccions municipals de Badalona pot sentir-se satisfeta del resultat. Ja sabem però, que el paper- i el discurs polític- tot ho aguanta i que altres faran altres valoracions tant o més assenyades, interessades i interessant que no pas un servidor.

Eleccions Locals 2011 a Badalona RESULTATS

2 comentaris:

  1. Ànims Josep Mª! Em sap molt greu, de veritat.Però pensa que l'esforç, la dedicació, la il·lusió i la feina feta sempre queden, i van molt més enllà dels resultats d'unes eleccions. Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Resultats tristement Historics per anotar en la Història de la nostra ciutat, esperem que aquest malson real passi rapidament i tornem a recuperar els anims Politics i la normalitat Politica a Badalona.
    Juan.

    ResponElimina